Veelgestelde vragen

 • Wat is de geschiedenis van een Kever?

  De Volkwagen Kever is de bekendste auto die ooit door Volkswagen is geproduceerd. Tevens is de Kever de bekendste auto in Duitsland en eigenlijk een van de bekendste auto’s ooit. Sinds 1967 zijn er maar liefst 20 miljoen geproduceerd. De auto is destijds geproduceerd om een auto voor het volk te maken. De Kever sloeg aan in Duitsland, de auto werd een ware hype. Na de expansie in Duitsland heeft de Kever ook Nederland veroverd.

 • Wat houdt een partnerschap in?

  Kever Cabrio Rally werkt hoofdzakelijk samen met evenementenbureaus. Kever Cabrio Rally maakt het voor partners mogelijk om een vernieuwende en veelzijdige activiteit aan te bieden. Samen met onze partners weten we iedere keer weer een glimlach te toveren op het gezicht van de gasten. Kever Cabrio Rally kan goed meedenken met de partners, dit levert een win-win situatie op. Bent u benieuwd naar de vele voordelen? Neem dan hier contact op.

 • Wat is de toegevoegde waarde als partner?

  Kever Cabrio Rally is al bijna 10 jaar actief binnen de evenementenbranche. Vanaf dag 1 worden er uitsluitend Cabrio’s verhuurd, voor te gekke Keverrally’s. Daarnaast kan Kever Cabrio Rally uw rally personaliseren met naambordjes en portierstickers. Tevens denken we graag mee over een culinaire invulling in de door ons geleverde picknickmand of een unieke route met een avontuurlijk roadbook.

 • Kan ik als particulier ook een Kever Cabrio huren?

  Ook als particulier is het mogelijk om een Kever Cabrio te huren. Kevers kunnen onder ander als trouwauto ingezet worden met een leuk bloemstuk op de motorkap of gewoon om een dagje door Nederland of Duitsland te touren. Bent u niet bekend in de regio? Geen probleem, Kever Cabrio Rally stippelt graag een leuke route voor u uit.

 • Op welke locaties is een Kever Cabrio Rally mogelijk?

  Naast leuke rallys in Twente en omgeving kunnen Kevers overal in Nederland en Duitsland ingezet worden.