Incentives

Kever Cabrio Rally

Wat is nou het doel van een incentive? Een incentive is een aansporing, prikkel, stimulans in het vooruitzicht. Het is een beloning die motiveert tijdens het werken, om een bijzondere prestatie te leveren.

Kever Cabrio Rally is een originele, spannende, gezellige maar toch ook een ontspannende beloning voor uw klanten of uw medewerkers. Wanneer uw klant, iemand van zijn personeelsleden of één van hun klanten wil stimuleren met incentives, kunt u prima bij onze partners terecht. Geef een onvergetelijke dag Volkswagen Kever rijden cadeau. Dit is gegarandeerd succes!! Laat ze genieten met de wind door hun haren, even helemaal ontspannen. Het is een dag dat uw medewerker of klant zeker blijft stimuleren tot het leveren van de beste prestaties. Naar deze dag wordt absoluut uitgekeken en er zal nog lang over gesproken worden tijdens de koffiepauze.

Wist u dat we naast de verhuur van de Kevers ook allerlei opties erbij kunnen organiseren? We stellen een op maat gemaakt pakket voor u samen.

Coronaproof Kever Cabrio's rijden

Deze bizarre tijd vraagt veel van ons allemaal. Hoe lekker is het om aan uw klanten of uw medewerkers een dagje met de wind door de haren door Nederland te laten scheuren? Vanaf 1 juli kunnen wij onze kevers weer inzitten tijdens evenementen. 

We houden uiteraard de veiligheidsmaatregelen goed in de gaten. We verbinden daarom de volgende eisen:

  • Mochten uw klanten of uw medewerkers uit verschillende huishoudens komen, dan is een mondkapje aangeraden.
  • Bij vertrek staat de kever starktklaar en is deze gedesinfecteerd.
  • Wij vermijden contant en houden 1,5 meter afstand. 
  • We verwachten dat de gebruikers tijdens de route de maatregelen van de regering en het RIVM in acht nemen. 

Vragen? Mail naar info@kevercabriorally.nl of bel ons.

 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.