Een nieuw gezicht bij Kever Cabrio Rally

Bij Kever Cabrio Rally krijgt aanstormend talent de kans om zichzelf te ontwikkelen. Kever Cabrio Rally heeft vanaf september een nieuwe stagiaire die de werkzaamheden binnen de organisatie verricht. Benieuwd hoe dat de nieuwe stagiaire af gaat? Lees dan gauw verder.

 
Wie is precies de nieuwe stagiaire?  

Ik zal mijzelf eens even voorstellen. Mijn naam is Tara Rigterink en ik ben 23 jaar oud. Ik ben student aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Hier volg ik de opleiding vrijetijdsmanagement. Ik zit in het vierde jaar van deze opleiding, dit betekend dat mijn stage ook gelijk mijn afstudeerstage is.

Waarom een stage bij Kever Cabrio Rally? 

Per toeval kwam ik op de website van Kever Cabrio Rally terecht. Ik heb gelijk een brief gestuurd en na het sollicitatiegesprek wist ik het meteen: dit wordt mijn stage! De veelzijdigheid trekt mij erg aan en het contact met de zakelijke evenementenbureaus. Dit contact is via de mail, via de telefoon, of in het echt op locatie. Het is aan mij de taak dat iedere rally goed verloopt, daarom ben ik ook bij iedere rally aanwezig. Tijdens de rally ben ik het contactpersoon voor het evenementenbureau. Het werk is heel veelzijdig en ik kan mijn eigen ideeën toepassen. 

Wat is er zo leuk aan een stage bij Kever Cabrio Rally?

De stage bij kever Cabrio Rally is heel divers. Ik heb verschillende taken waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Toch vind ik het organiseren van een rally van begin tot eind het leukst. Daarnaast maak ik de offertes en heb ik contact met de evenementenbureaus. Wat ik ook erg prettig vind, is dat het geen 9 tot 5 baan is. Ik ben in de drukste maand binnen gekomen en zat daarom wekelijks door heel Nederland voor verschillende rally's. Wanneer een rally goed gaat, geeft dat een fijn gevoel. 

Wat doe je als je niet op stage bent?

Ik heb genoeg te doen wanneer ik niet op stage ben. Ik hou van uitgaan, lekker eten, shoppen en gezellig met vriendinnen afspreken. 

Is Kever Cabrio Rally een aan te raden stageplek?

Kever Cabrio Rally zou ik zeker aanraden als stageplek. Het is een plek waar je heel veel kunt leren. Je hebt veel verschillende taken, wat de stage erg divers maakt. Op die manier maak je kennis met de verschillende facetten van het bedrijfsleven. Je zorgt voor de marketing, financiën, inkoop en verkoop. Op die manier kun je er ook achter komen wat het beste bij je past.

Lijkt het jou nou ook leuk om een uitdagende stage aan te gaan bij Kever Cabrio Rally? Stuur dan nu jouw sollicitatie met CV naar r.wolters@eventcreators.nl