Even voorstellen...

Bij Kever Cabrio Rally geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenbranche. Als stagiair bij Kever Cabrio Rally heb je uiteenlopende taken. We bieden de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Daniek vertelt deze week over haar stage bij Kever Cabrio Rally.

Wie ben je?

Mijn naam is Daniek Scholten en ik woon in Weerselo. Ik studeer Commerciële Economie aan Saxion Hogeschool in Enschede. Hier zit ik in het derde leerjaar.

Waarom een stage bij Kever Cabrio Rally?

Tijdens mijn stage wil ik echt ontdekken wat bij mij past en waar m’n passie ligt. De stage bij Kever Cabrio Rally is veelzijdig. De evenementenbranche spreekt me erg aan en tijdens mijn oriëntatie naar geschikte bedrijven in de directe regio, kwam Kever Cabrio Rally vrij snel naar voren.

Wat is er zo leuk aan stage bij Kever Cabrio Rally?

De veelzijdigheid! Kever Cabrio Rally is merendeels actief in de B2B markt. Ik heb vaak contact met evenementenbureaus die de rally’s uitzetten. Wat ik erg leuk vind is het contact met degene die de rally organiseert. Met hem/haar bespreek ik over de tijden etc. Daarnaast zorg ik ervoor dat het transport goed verloopt, en dat ik afspreek waar we de kevers kunnen parkeren.

Hoe ziet een werkdag er voor je uit?

Ik begin de dag met een kop thee :) Daarna start ik de computer op en ga ik als eerst de mails beantwoorden. Als ik dit heb gedaan ga ik de taken uitvoeren die we elke woensdag bespreken in ons teamoverleg. Dit gaat van acquisitie, het opstellen van offertes, tot marketing. Zo ben ik samen met team marketing bezig met de herinrichting van onze website. Elke werkdag is anders en ik zit geen 40 uur op het kantoor. Bij de uitvoer van de rally ben ik ook altijd aanwezig waardoor ik door heel Nederland reis! Verder wordt er ook aandacht besteed aan mijn schoolopdracht, in principe mag ik hier iedere vrijdag aan werken.

Wat doe je als je niet op je stage bent?

Naast mijn stage volleybal ik bij Wevo’70 in Dames 1, wat ik al jaren met plezier doe! Daarnaast vind ik het erg leuk om met mijn vriendinnen af te spreken en hou ik erg van een feestje! Op de zondag ga ik graag voetbal kijken bij SDC’12 1.

Zou je Kever Cabrio Rally aanraden als stageplek?

Jazeker raad ik Kever Cabrio Rally aan als stageplek! Vooral als je niet goed weet wat je leuk vindt en waar je passie ligt. Je krijgt hier de kans om dit te ontdekken. Een pro-actieve houding is vereist. Als je veel wilt leren tijdens je stage raad ik je Kever Cabrio Rally zeker aan.