Even voorstellen; Koen Esman

Bij Kever Cabrio Rally krijgt aanstormend talent de kans om zichzelf te ontwikkelen. Koen versterkt ons team sinds een paar maanden en is klaar voor een mooi keverseizoen. Als echte (klassieke) autofanaat zit hij bij Kever Cabrio Rally helemaal op zijn plek.

Even voorstellen:   

Mijn naam is Koen Esman en ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Hengelo. Ik ben student aan het ROC van Twente in Almelo. Hier volg ik de opleiding tot junior accountmanager. 

Waarom een stage bij Kever Cabrio Rally? 

Mijn ouders hebben een keer een rally bij Kever Cabrio Rally gereden. Ze kwamen met enthousiaste verhalen thuis en ze gaven aan dat het naast een mooie rally, ook erg goed verzorgd was. Aangezien ik erg geïnteresseerd ben in klassieke auto's ben ik eens gaan kijken en zag ik dat er een stageplek beschikbaar was. Het verhaal sprak me aan en ook na het eerste gesprek was het gevoel goed. Hier kan ik mijn studie met mijn passie combineren. Ik heb niet lang hoeven nadenken toen ik het aanbod kreeg om aan de slag te gaan bij Kever Cabrio Rally. 

Wat is er zo leuk aan een stage bij Kever Cabrio Rally?

De stage bij kever Cabrio Rally is heel divers. De veelzijdigheid van het werk, verantwoordelijkheden, het contact met de klanten en de leuke reacties na een rally maken mijn werk leuk. We werken met een jong en enthousiast team en de werkomgeving is heerlijk. Ruime kantoren, flexplekken en op zijn tijd een gezamenlijk ontbijt of andere activiteit. Daarnaast vind ik het fijn om onderweg te zijn. Op zoek naar nieuwe invullingen voor rallys en op afspraak naar klanten en partners. 

Wat doe je als je niet op stage bent?

Naast mijn stage ben ik werkzaam bij een verhuisbedrijf. In mijn vrije tijd ben ik graag op stap met vrienden. Ook bezoek ik regelmatig een Cars & Coffee, een event voor en door autoliefhebbers. Het is een lokaal event om eigen auto’s te presenteren en te genieten van bolides van mede-autoliefhebbers.

Is Kever Cabrio Rally een aan te raden stageplek?

Ik zou Kever Cabrio Rally zeker aanraden als stageplek. Een plek waar je als stagiaire veel kansen krijgt om je te ontwikkelen. Als stagiaire bij Kever Cabrio Rally wordt je echt gezien als onderdeel van het team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden waar je zelfstandig aan werkt en wekelijks vaste momenten waar de voortgang wordt besproken. Omdat het een kleine organisatie betreft, krijg je van alle facetten van de bedrijfsvoering. Van marketing tot verkoop en van klantcontact tot transportmogelijkheden. 

Lijkt het jou nou ook leuk om een uitdagende stage aan te gaan bij Kever Cabrio Rally? Stuur dan nu jouw sollicitatie met CV naar r.wolters@eventcreators.nl