Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Kever Cabrio Rally en interessante artikelen.

29 nov.

Even voorstellen...

Bij Kever Cabrio Rally geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenbranche. Als stagiair bij Kever Cabrio Rally heb je uiteenlopende taken. We bieden de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Daniek vertelt deze week over haar stage bij Kever Cabrio Rally.

Lees verder

16 jun.

Volkswagen Kever als politiewagen

Rond 1962 werd de Volkswagen Kever als officiële korpswagen gebruikt bij onder andere de gemeentepolitie Amsterdam. Deze kleine auto werd gebruikt voor onder andere surveillance in de stad, maar werd ook ingezet voor andere politiewerkzaamheden. Rond het jaar 1970 waren er bij de Rijkspolitie ruim 200 Volkswagen Kevers in gebruik, er werd hierbij voornamelijk gebruik gemaakt van het type Kever 1302.

Lees verder

12 jan.

Dé familiedag van 2017

We zitten alweer in de tweede week van 2017. De tijd van de familiedagen komt er weer aan. Veel families houden in het voor- of najaar hun jaarlijkse familiedag. Ben jij de aangewezen persoon om dit jaar de familiedag te organiseren? En zit je met je handen in het haar? Geen nood, wij helpen je een handje.

Lees verder