Partners

Kever Cabrio Rally werkt met verschillende partners uit Duitsland en Nederland samen. De Kever Cabrio’s zijn voor allerlei evenementen te boeken - van bedrijfsuitjes en jubilea tot teambuilding uitstapjes. Iedere partner geeft een bijzondere draai aan het evenement. Beleef het unieke gevoel in een originele Kever Cabrio!

Wilt u ook een partner worden? Neem dan snel contact op.

 

Event Creators

Al meer dan 30 jaar zijn de Event Creators dé specialist op het gebied van het organiseren van evenementen. Dit alles is mogelijk op onze eigen volledig vernieuwde evenementenlocaties De Methoeve in Weerselo en Het Buitenhuys in Oldenzaal, of op elke andere gewenste locatie!

 

De Koningshof Party & Events

De Koningshof Party & Events is een evenementenlocatie in één van de mooiste vissersplaatsen van Nederland. Beleef de lokale gastvrijheid van Urk in een locatie met nationale allure.

 

Events Company

Events Company is een full-service Evenementenbureau. Het creëren van belevenissen is ons vak. Team events, meetings, feesten en grote maatwerkopdrachten. In Zuid-Limburg en Vlaanderen zijn wij kind aan huis. 

 

 

Drostes

Drostes, eenvoudig genieten in Twente! Alles is hier echt, ook onze glimlach!

 

 

De Wilmersberg

Landgoedhotel De Wilmersberg, uw eigen buitenverblijf in Twente! Landgoedhotel De Wilmersberg streeft continu naar optimale service en kwaliteit.

 

 

Eventions

Het is voor Eventions essentieel om relevant te zijn en vooral te blijven. De communicatiemomenten die Eventions creëert moeten naast een beleving daarom ook inhoudelijk en onderscheidend zijn. Het is daarom essentieel om de juiste vorm te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep. Het vertalen van de boodschap met een duidelijke doelstelling naar een relevant evenement, daar ligt de kracht van Eventions!

 

 

Down South

Gevestigd in het zuidelijkste puntje van Limburg organiseert Down South The Events Company bedrijfsuitjes, teambuilding, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, overnachtingen, workshops, feesten en partijen! Wij helpen u graag met het vinden van het juiste programma, van een paar uur tot een paar dagen!

 

 

Das schwarze Schaf

Het bureau voor evenementen, incentive en advies in Erfurt (Duitsland).

 

Momentis

Het evenementenbureau om merken te beleven en momenten onvergetelijk te maken.

 

Lebensart-Events

Zakenreizen en bedrijfsuitjes bij de Niederrhein, altijd een bijzondere ervaring!

 

 

Feinefluchten

Meetings, inventives, teambuildings en evenementen in Noordrijn-Westfalen.