Cabrio Rally

Met Kever Cabrio Rally kunnen evenementenbureaus en bedrijven hun klanten een unieke en verrassende activiteit aanbieden.

Je kan zelf nog een individuele touch eraan toevoegen, met een speciaal roadbook, diverse checkpoints, acties en nog veel meer. Over deze oldtimers zelf hoef je je geen zorgen te maken; wij zorgen voor het transport en de technische achterwacht tijdens de rally. Zodat ook jullie, zonder zorgen op pad kunnen! Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Klinkt dit voor jullie als particulier/bedrijf als muziek in de oren, maar heb je zelf niet de tijd of zin om je eigen draai aan deze rally te geven, wees niet getreurd! Wij werken samen met diverse partners door heel Nederland die je een onvergetelijk dagje uit kunnen bezorgen. Voor een rally door het prachtige Twentse landschap ben je bij onze partner ‘de Methoeve’ aan het juiste adres!      

Stuur je gasten op weg voor een gezellig dagje uit –in een klassieke Kever Cabrio! Geniet en ga met open dak en de wind door je haren de straten op. Back-to-basic zal centraal staan tijdens deze rally, ervaar hoe het nu écht was om in de jaren 40 te leven. Ervaar hoe het is om in een authentieke Kever Cabrio, zonder climate control, ESP en stuurbekrachtiging te rijden. Vind samen met jouw equipe helemaal offline de kortste weg naar de checkpoints, voer onderweg de opdrachten goed uit en stop voor culturele belevenissen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mogelijkheden

Social