Partners


Kever Cabrio Rally is verheugd om nauw samen te werken met een breed scala aan evenementenbureaus en bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke toevoeging aan hun gelegenheden. Onze veelzijdige Kever Cabrio’s staan klaar om verschillende soorten evenementen te verrijken; of het nu gaat om bedrijfsuitjes, jubilea of teambuildingactiviteiten.

Elke samenwerkingspartner krijgt de kans om een eigen, bijzondere draai te geven aan het evenement. Samen hebben we met verschillende partners al meerdere succesvolle rally's georganiseerd, waarbij elke gelegenheid een uniek en memorabel karakter kreeg.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Laten we samen de mogelijkheden verkennen en een onvergetelijk evenement creëren. Neem gerust contact met ons op; we kijken er naar uit om samen te werken en iets buitengewoons neer te zetten.Event Creators is dé sleutel tot feest, beleving en resultaat! Onze evenementen zijn bewezen oplossingen voor diverse vraagstukken - wij realiseren impact. Wij zijn Valkenburg biedt groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen; van losse activiteiten tot volledig verzorgde dagen.  ABC Events ziet een evenement als dagelijkse opdracht om mensen een mooie en blijvende herinnering te bezorgen.

Contactmakerz organiseert, faciliteert en coördineert jouw event van begin tot eind.  Down South Events levert op professionele en betrouwbare wijze hoogwaardige full concept events. 

Events Company bedenkt, creëert en produceert evenementen op maat voor de zakelijke markt.

Een authentieke carréhoeve met delen van meer dan 300 jaar oud, nu helemaal gerenoveerd tot een luxe vakantieverblijf. Puur Events organiseert bedrijfsevenementen van A tot Z doormiddel van ervaring, kennis en contacten. Bij Rally Evenementen hebben we één missie: het organiseren van unieke evenementen op bijzondere locaties voor buitengewone opdrachtgevers.Rally en meer organiseren onvergetelijke rally's van start tot finish en zorgen voor een onwijs gave belevenis. Treat Events ontwikkelt, organiseert en begeleidt elk teamuitje, bedrijfsuitje en personeelsfeest in Maastricht en Zuid-Limburg zelf.