Volkswagen T1 bus

Ontdek het authentieke gevoel van reizen met onze Volkswagen T1 bus!


De Volkswagen T1, ook bekend als de "Volkswagen Type 2" of de "Bulli", is een iconisch busje dat in de jaren '50 werd geïntroduceerd. Dit legendarische voertuig heeft meer dan 40 jaar ervaring en werd in 1974 in Brazilië geproduceerd. Na vele avonturen door de tropische landschappen van Brazilië te hebben beleefd, vond dit busje in 2018 zijn weg naar het mooie Twentse Weerselo via Duitsland.


Met zijn herkenbare bolle vorm en tijdloze uitstraling is de Volkswagen T1 geliefd bij autoliefhebbers wereldwijd. Dit veelzijdige busje biedt ruimte voor 9 personen en kan gebruikt worden voor rondritten. Bovendien kan het omgetoverd worden tot een fotobooth, wat een extra leuke en interactieve dimensie toevoegt op verschillende evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten en andere speciale gelegenheden.


Het huren van een Volkswagen T1 bus biedt niet alleen een unieke rijervaring, maar ook een kans om een stukje autogeschiedenis te ervaren en een vleugje nostalgische charme toe te voegen aan verschillende soorten evenementen en activiteiten. Wil je meer weten over het huren van deze veelzijdige Volkswagen T1 bus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan