Over ons

Bij Kever Cabrio Rally streven we ernaar om rallyrijders het ultieme rallygevoel te laten ervaren in een Kever Cabrio.

Met meer dan een decennium aan ervaring hebben we talloze rally's verzorgd in Nederland, Duitsland en België. Elke rally is voor ons bijzonder. Met onze passie en expertise voor deze klassieke auto's streven we ernaar om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ons assortiment van Kever Cabrio's bestaat uit 20 exemplaren in 10 verschillende kleuren. Deze zijn beschikbaar voor diverse evenementen zoals zakelijke bijeenkomsten, relatie-evenementen en bedrijfsuitjes. Onze Kevers kunnen vervoerd worden, waardoor ze vrijwel op alle locaties ingezet kunnen worden.

Daarnaast hebben we twee kenmerkende Volkswagen busjes: een turquoise T1 en een oranje T2. Beide busjes kunnen worden gebruikt tijdens rally's en bieden plaats aan 9 personen. Als opvallende oldtimers zijn ze perfect geschikt voor diverse evenementen.

Bij ons draait alles om genieten en zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zorgen ervoor dat de Kever Cabrio's klaarstaan voor het gezelschap. Kies je voor een roadbook, ouderwetse landkaart of moderne navigatie? Je kunt zelf een creatieve draai geven aan het evenement of dit overlaten aan een van onze partners!

Wij bieden een reserve-Kever en technische ondersteuning tijdens de rally. Zo kunnen deelnemers zorgeloos genieten van dit unieke (bedrijfs)uitje!"