Over ons

De rallyrijder het ultieme rallygevoel te laten beleven in een Kever Cabrio, dat is waar wij naar streven.

Met al meer dan 10 jaar ervaring hebben wij vele rally’s in Nederland, Duitsland en België mogen verzorgen. Elke rally is voor ons even bijzonder. Met onze passie en expertise voor deze oldtimers vinden we het geweldig om de mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

We hebben bij Kever Cabrio Rally maar liefst 25 Kever Cabrio’s in 10 verschillende kleuren. De Kevers zijn te huur voor onder andere business events, relatie events of bedrijfsuitjes. De Kevers kunnen getransporteerd worden en zijn hierdoor op zo goed als alle locaties in te zetten.

Daarnaast beschikken wij over 2 typische Volkswagen busjes: een turquoise T1 en een oranje T2. Beide busjes zijn ook in te zetten als vervoersmiddel tijdens rally’s en hebben beide 9 zitplekken. Deze mooie oldtimers zijn echte blikvangers, waardoor ze perfect kunnen worden ingezet voor diverse evenementen.

Bij ons staat genieten centraal en zijn de opties eindeloos. Wij zorgen ervoor dat de Kever Cabrio’s klaarstaan voor het gezelschap. Ga je juist voor een roadbook, ouderwetse landkaart of moderne navigatie? Zelf kan je een creatieve draai geven aan het evenement, of laat dit door één van onze partners doen!

Wij zorgen voor een reservekever en technische ondersteuning tijdens de rally. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan iedereen ultiem genieten van dit toch wel originele (bedrijfs)uitje!