De blog van december!

Het einde van 2021 nadert en dat is tevens een mooi moment om jullie mee te nemen naar één van de trends van 2022.

Een trend van 2022

De term betekenisvolle belevenis is wel eens vaker gevallen in de evenementenbranche. Het creëren van een betekenisvolle belevenis zal komend jaar niet meer de norm, maar de regel zijn om een succesvol evenement of arrangement neer te zetten. Met alle volle agenda’s welke veel mensen momenteel hebben wordt tijd een schaarste. De Leisure tijd die overblijft wil men daarom dan ook goed besteden, waarbij een uitje de moeite waard moet zijn. Daarnaast wordt de verwachting van mensen ook steeds hoger, aangezien ontwikkelingen razend snel gaan en er steeds meer mogelijk is.

Het creëren van een betekenisvolle belevenis kan gerealiseerd worden door positieve emoties naar boven te halen bij mensen, waarbij er ook een doel achter zit. Dit wordt bereikt door een klant of gast te ontzorgen, maar nog beter is het toevoegen van een stukje storytelling, verrassing en gamificatie waarbij men het competitie gevoel ervaart.

 

 

 

 

 

 

Het doel kan zijn samenwerking tussen collega's verbeteren door middel van een teambuilding activiteit, waarbij positieve emoties gehaald worden uit bijvoorbeeld een unieke activiteit waar iemand vrolijk van wordt. Zo is een Kever Cabrio Rally bij uitstek de perfecte match om te werken aan een team en tegelijkertijd plezier te maken. Ga terug in de tijd met onze  auto’s uit de jaren ‘70, het horen en voelen van de motor, het prachtige uitzicht vanuit de Kever Cabrio en het briesje wind in de haren!

Benieuwd naar de mogelijkheden of zin om samen te sparren? Dat kan! Wij denken namelijk graag met u mee! Stuur ons een bericht.