Zomer arrangementen

Welkom bij Kever Cabrio Rally - Zomer arrangement 24 juli tot 25 augustus

Ervaar de ultieme zomeravontuur met Kever Cabrio Rally!

Ben je klaar voor een onvergetelijke zomerervaring? Stap dan in onze knalgele kever cabrio's en laat je meevoeren op een adembenemende rally door prachtige landschappen, langs pittoreske dorpjes en over schilderachtige wegen.

Rallyrijden in dé bekendste auto allertijden

Je hoeft geen ervaren coureur te zijn om te kunnen genieten van onze cabrio rally's. Onze goed onderhouden en betrouwbare kevers zijn gemakkelijk te besturen, zelfs voor beginners. Het dak gaat open, de wind waait door je haren en het gevoel van vrijheid is ongeëvenaard. Met je vrienden of familie naast je beleef je gegarandeerd plezier onderweg.

Verlang je naar avontuur?

Laat het dagelijkse leven even achter je en dompel jezelf onder in avontuur met ons zomerarrangement. Met routes die speciaal zijn samengesteld om jou de mooiste plekken te laten ontdekken van twente, krijg jij de kans om de meest betoverende omgevingen te verkennen. Van groene bossen tot glinsterende meren, deze rally brengt je naar unieke locaties.

Boek nu jouw kever cabrio rally!

Waar wacht je nog op? Pak je kans om deze zomer iets anders te doen en boek nu jouw kever cabrio rally! Ga samen met ons de weg op en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Onze professionele instructeurs staan klaar om jou uitleg te geven over de route en garanderen dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw rally-ervaring. Wacht niet te lang, want onze kevers zijn zeer gewild tijdens het zomerseizoen!