Dé familiedag van 2017

We zitten alweer in de tweede week van 2017. De tijd van de familiedagen komt er weer aan. Veel families houden in het voor- of najaar hun jaarlijkse familiedag. Ben jij de aangewezen persoon om dit jaar de familiedag te organiseren? En zit je met je handen in het haar? Geen nood, wij helpen je een handje.

De jaarlijkse familie dag wie kent het niet? Opa die voor de zoveelste keer dezelfde speech houdt, ome Henk die weer net iets te veel op heeft en de kids die zichzelf moeten vermaken. Het is elk jaar gezellig maar toch ontbreekt er iets. Organiseer dit jaar een Kever Cabrio Rally!

Een echte Rally in een klassieke Kever Cabrio. Het dak open, de wind door je haren en genieten maar. Je krijgt een rieten mand mee voor onderweg. Deze bevat behalve wat lekkers voor onderweg ook een roadbook en een routekaart. Geen navigatiesysteem maar een ‘old school’ routekaart. Probeer maar eens om met de minste kilometers het snelst terug te komen.

Nee kinderen willen niet de hele dag in de auto zitten. Daarom zoeken wij van te voren de meest bijzondere locaties in de omgeving op. Deze kun je een bezoek brengen en er zullen locaties zijn waar je spannende opdrachten moet uitvoeren!

De locatiemogelijkheden voor een Kever Cabrio Rally zijn eindeloos. Wij zelf vinden het erg leuk om Twente voor te stellen. De bosrijke omgeving, de unieke dorpjes en de steden bieden een perfecte route voor een Rally. Tip: Vertrek is natuurlijk vanaf iedere locatie mogelijk!

Kortom jong en oud, niemand hoeft zich te vervelen. Maak er een dag van waar iedereen blij van wordt!