In de spotlight; Evelien Lubbers

Bij Kever Cabrio Rally geven we aanstormend talent een inkijk in de eventbranche. Als stagiair bij Kever Cabrio Rally heb je uiteenlopende taken. We bieden de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Evelien geeft je in deze blog een inkijkje in haar werkzaamheden.

Wie ben je?
Ik ben Evelien Lubbers, woon in Deurningen en zit in het vierde jaar van de studie Facility Management(Saxion Deventer).

Waarom een stage bij Kever Cabrio Rally?
Toen ik aan het begin van dit schooljaar op zoek was naar een afstudeerstage, werd ik getipt via LinkedIn over Kever Cabrio Rally. Na contact te hebben gezocht met Kever Cabrio Rally mocht ik op kennismakingsgesprek komen en er was een wederzijdse klik! Voor mijn opleiding loop ik een half jaar stage bij Kever Cabrio Rally en doe ik een afstudeeronderzoek. Hiermee hoop ik Kever Cabrio Rally een passend advies te kunnen geven op gebied van duurzaamheid.

Wat is er zo leuk aan stage bij Kever Cabrio Rally?
Vanaf dag 1 voel ik mij hier thuis, er is een open werksfeer en alle collega’s zijn erg behulpzaam. Je krijgt veel verantwoordelijkheden. De taken zijn erg uiteenlopend, dit zorgt voor een afwisselende en uitdagende stage. Wat mij erg aanspreekt is het enthousiasme van de gasten, zeg nog zelf wie wordt er nou niet vrolijk van het rondrijden in een Kever cabrio? Per week ben ik drie dagen op kantoor, en werk ik 2 dagen aan mijn onderzoek. 

Wat doe je als je niet op je stage bent?
Ben ik niet voor Kever Cabrio Rally aan het werk dan klim ik in de bomen bij Avatarz als instructrice of werk ik bij kwekerij van mijn ouders in Deurningen. Om vervolgens in de avonduren het verdiende geld weer uit te geven in de regionale horeca. 

Speed-date met Evelien
Stad of platteland? Platteland
Favoriete vakantieland? IJsland, een aanrader voor iedereen!
Theater of bioscoop? Bioscoop
Ultieme droom? Een tropisch eiland kopen
Bier of wijn? Wijn
Pizza of sushi? Pizza
Mijn weekend start ik met: Vriendinnen en een wijntje!