Onze nieuwe stagiaire!

Bij Kever Cabrio Rally krijgt aanstormend talent de kans om zichzelf te ontwikkelen en geven we hen een inkijk in de evenementenbranche. Als stagiair bij Kever Cabrio Rally heb je uiteenlopende taken. We bieden de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Benieuwd naar onze nieuwe stagiaire? Lees hier meer…

Wie ben je?

Even een korte introductie… Ik ben Larissa Rensema, ik ben 21 jaar en ik kom uit Groningen. En dan hoor ik je al meteen denken ‘’GRONINGEN, reis je dan elke dag op en neer naar Weerselo!??’’. Nee, ik reis zeker niet elke dag op en neer vanuit Groningen, ik ben namelijk onlangs verhuisd naar Oldenzaal. Ik zit momenteel in het 4e leerjaar van mijn studie International Hospitality Management aan Stenden Hotel Management School in Leeuwarden. Dit betekend dat mijn stage van tien maanden ook gelijk mijn afstudeerstage zal zijn hier bij Kever Cabrio Rally.

Waarom een stage bij Kever Cabrio Rally?

Ik ben op dit moment nog een beetje zoekende naar waar ik precies goed in ben, wat ik precies wil en wat ik leuk vind. De evenementenbranche heeft mij altijd al wel aangetrokken en bij het zien van deze oude auto’s word ik ook altijd vrolijk. Bij Kever Cabrio Rally run je als het ware je eigen bedrijf wat heel uitdagend is. Van marketing tot acquisitie en van plannen op kantoor tot het aanwezig zijn tijdens de rally’s op locatie. Hierbij kom je dus met letterlijk alles in aanraking. Hier hoop ik er dan ook achter te komen wat echt ‘’mijn ding’’ is en verder te groeien in mijn kunnen.

Wat is er zo leuk aan stage bij Kever Cabrio Rally?

Ik vind het gevarieerde werk heel erg fijn. Bij Kever Cabrio Rally heb je hele uiteenlopende taken. Dit maakt het dat een dag nooit hetzelfde is. Het ene moment ben je transport aan het regelen op kantoor en het andere moment help je mee in de keverhal om de kever cabrio’s klaar te maken voor een rally. Dit zorgt er in mijn ogen voor dat je altijd gemotiveerd blijft en je je werk nooit saai zal gaat vinden.

Hoe ziet een werkdag er voor je uit?

Dat verschilt enorm. Op dagen dat er geen rally is ben ik op kantoor dingen aan het regelen. Dan start ik mijn computer op en haal ik een kop thee. Dan begin ik met het verwerken van mijn mail. Verder ben ik dan bijvoorbeeld bezig met marketing, met het maken van offertes of met het bellen van klanten. Soms loop ik ook even naar de keverhal om te vragen of ze daar nog hulp kunnen gebruiken.

Wanneer er wel een rally is ben ik zelf vaak aanwezig. Soms moeten we verder het land in en gaan we vroeg weg. We zorgen er dan voor dat de kever cabrio’s mooi opgesteld staan op locatie. Ik geef dan een technische uitleg, waarna de rally van start kan gaan. Ik houd mijn telefoon deze dag in de gaten voor het geval iemand pech mocht krijgen onderweg. Het zijn natuurlijk wel oude auto’s.

Wat doe je als je niet op je stage bent?

Ik vind het heerlijk om met vrienden lekker te gaan eten of speciaal biertjes te drinken op het terras. Ook vind ik het leuk om te gaan poolen in een café, dit doe ik dan ook regelmatig. Ik ga ook graag naar festivals en vind het leuk om op de zondag bij het voetbalveld te staan. Verder ben ik een familiemens en vind ik het fijn om met hun te zijn.

Zou je Kever Cabrio Rally aanraden als stageplek?

Zeker! Vooral als je nog zoekende bent naar wat je precies wil, zoals ik. Bij Kever Cabrio Rally geven ze je veel ruimte om dit uit te zoeken en jezelf te ontwikkelen. Het zijn hele uiteenlopende taken waardoor het werk nooit gaat vervelen.

 
Stad of platteland?

Stad

Zaterdag of Zondag?

Zondag

Bier of wijn?

Bier

Pizza of pasta?

Pasta

Film of serie?

Serie

Zomer of winter?

Zomer

Koffie of thee?

Thee

Kunnen vliegen of onzichtbaar zijn?

Onzichtbaar zijn

Skydiven of bungee jumpen?

Skydiven